Održana je edukacija za voditelje radionice ‘Poticajno roditeljstvo’

U sklopu provedbe projekta ‘(O)DRŽI KORAK: Obrazovanjem romske djece i mladih do održivog razvoja zajednice’ dana 3.05. i 4.05.2019. održana je edukacija za voditelje radionice ‘Poticajno roditeljstvo’. Edukacija je održana u prostorijama partnerske organizacije Osnovna škole Fran Koncelak Drnje.

Na dvodnevnu edukaciju ‘Poticajno roditeljstvo’ sudjelovale su 7 učiteljica iz Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, 3 učiteljice iz Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, pedagoginja i socijalna pedagoginja iz Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, socijalna pedagoginja iz Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica te odgojiteljica i pedagoginja Dječjeg vrtića Tratinčica.

Edukacija je namijenjena budućim voditeljima programa ‘Poticajno roditeljstvo’ tako da sudionike osposobljava za uspješno provođenje radionica za roditelje i djecu. Sudionici su naučili kako voditi radionice uz primjenu za to predviđenih materijala. Voditeljice radionice bile su Sanja Brajković iz Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba te voditeljica Vesna Perhoč iz Čakovca.

Kao preduvjet iste učiteljice su prošle edukaciju „Živjeti različitosti – obrazovanje za društvenu pravdu“ koji je bio organiziran tijekom 29. i 30. ožujka te 5. i 6. travnja 2019. godine u prostorijama partnerske organizacije Osnovna škole „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *